+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Den D 1

Projekt „Den D“

Zahájení nového projektu pro žáky naší školy

V říjnu 2012 se naše škola zapojila jako partner do projektu DEN D – rozvoj podnikatelských kompetencí žáků SŠ ÚK, který je určen žákům středních škol a má za cíl posílit jejich podnikatelské dovednosti. V rámci projektu se uskuteční originální diskuse žáků s VIP osobnostmi z podnikatelského prostředí. Žáci se budou moci dozvědět, jak vypadá běžný den podnikatele, co podnikání dává, ale i bere. Očekáváme rovněž, že vybrané osobnosti dají žákům nahlédnout i pod pokličku jejich podnikatelského úspěchu.

Na základě těchto diskusí budou žáci ve skupinách vytvářet Sborník JAK NA TO, což budou zajímavě zpracované osobních příběhy úspěšných regionálních podnikatelů. Vrcholem projektu bude příprava a uspořádání soutěže šesti žákovských skupin na formátu známého TV programu DEN D. Skupiny budou po nezbytné přípravě (pod vedením svých učitelů) samostatně prezentovat nově vytvořené podnikatelské záměry. Vítězné družstvo bude odměněno týdenní studijní stáží v zahraničí.

Realizátorem projektu je Litvínovská vzdělávací společnost s.r.o.

Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost a státním rozpočtem ČR.

Den D 2