+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

EduPage pro mobilní telefon ke stažení zde

google

apple

Na stránky EduPage školy se dostaneta kliknutím na logo EduPage

edupage

Sportovní marketing a management

smm 01smm 02smm 03smm 04smm 05smm 06

 

anotace předmětu

SMMZaměření je určeno nejen všem sportovcům bez ohledu na sportovní odvětví a výkonnostní úroveň ale i těm žákům, kteří v budoucnosti chtějí spojit sport se svou profesní kariérou. Výuka je rozšířena o odborné sportovní předměty. Je zde zvýšená hodinová dotace zaměřená na sportovní hry. Absolventi mohou studovat vysoké školy sportovního zaměření. Systém výuky umožňuje úpravu studijního plánu pro trénink a závodní činnost studentů. Klademe si za cíl připravit naše studenty pro praktické uplatnění v oblasti sportovního marketingu a managementu. Tomu je podřízena i skladba povinných nebo volitelných předmětů a nadstandardní vzdělávací aktivity. Velký důraz klademe rovněž na jazykovou přípravu v mateřském i cizích jazycích.

 

organizace studia

V průběhu čtyřletého studia si žáci a žákyně v prvních ročnících osvojí základní dovednosti z vybraných ekonomických, humanitních a přírodních oborů, aby jim poskytly základy pro další rozvoj znalostí v oblasti sportovního marketingu.

Od prvního ročníku do čtvrtého ročníku jsou zařazeny sportovní hry, které jsou nadstavbou základní tělesné výchovy. Ve čtvrtém ročníku je zařazen předmět teorie a praxe masáží. V průběhu druhého a třetího ročníku absolvují všichni studenti povinnou praxi v odborných firmách, se kterými naše škola úzce spolupracuje.

 

profil absolventa

Absolventi se zaměřením sportovní marketing a management se uplatní zejména při výkonu skupiny povolání zaměřených na sportovní činnosti, vedení fitcenter, ekonomiku, obchodně podnikatelské a administrativní činnosti v podnicích všech právních forem, sportovních klubech a dalších organizací. Získané znalosti v oboru poskytují pevné základy pro rozvoj vlastní podnikatelské činnosti i pro navazující studium vysokých škol nebo vyšších odborných škol.