+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Okresní finále SŠ ve volejbale - dívky, 22. 11. 2019

Okresní kolo SŠ ve volejbalu dívek je za námi. Hrálo se v pátek 22.11.2019 v tělocvičnách SVČ v Mostě. Do turnaje se přihlásilo celkem 7 týmů, ale SŠGS Most nedorazila.

Hrálo se ve dvou skupinách po třech týmech. V naší skupině „B“ se k nám přidalo ještě Mostecké gymnázium a  SPgŠ, OA SZŠ Most – tým B. V prvním zápase naše děvčata nestačila na jednoznačně zkušenější a sehrané Gymnázium Most, ve druhém zápase naštěstí holky na body přehrály „B“ tým SPgŠ, OA Most po setech 1:1. Výsledkem byl zápas o třetí místo s druhým týmem ze skupiny A. Naše holky podlehly po nevydařených koncovkách setů týmu SOŠ Hamr 2:0. Odvážíme si trochu nešťastné čtvrté místo. Vypadá to, že po předchozích úspěšných letech a očekávaném odchodu zkušených hráček ze 4. ročníku bude potřeba připravit novou školní volejbalovou dívčí partu. Naštěstí se letos do kroužku volejbalu přihlásilo dost nových nadšenkyň, takže budoucnost vidím pozitivně. Je to výzva i pro další zájemkyně a zájemce o náš tradiční sport pod vysokou sítí. Přijďte si každý pátek odpoledne s námi zahrát, něco nového se naučit a pomozte nám vrátit se za rok na „bednu“.

Děkujeme za snahu a bojovný výkon.

 

Zápasy:

SSŠMEP Most : Gymnázium Most               0 : 2

SSŠMEP Most : OA, SPgŠ, SZŠ Most B     1 : 1 vítězství poměrem míčů

SSŠMEP Most : SOŠ Hamr                          0 : 2 (22:25, 23:25)

Celkově 4. místo SSŠMEP

                       

Soupiska:

Dominika Jursíková, Michaela Potroková, Ivana Hornová, Kateřina Loukotová, Klára Marková, Nikola Strádalová, Lenka Galbavá, Markéta Douchová

 

Mgr. Milan Vodička