+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Okresní kolo v házené - dívky, 9. 1. 2019

Ve středu 9.1.2019 se družstvo dívek SSŠMEP poprvé v historii zúčastnilo tako Okresního kola v házené. Do turnaje se letos přihlásily 4 týmy, ale na poslední chvíli se odhlásil tým OA, SPgŠ Most. Pořadatel zvolil systém každý s každým. Dívky hrály 2x20 minut.

V prvním zápase ještě dívky nestačily na tým SŠDVS Most, ale ve druhém zápase si zcela nečekaně a s velkým náskokem poradily s týmem Gymnázia Most, který letos díky pravidlům AŠSK musely reprezentovat hráčky s mimosportovním zaměřením.

Výsledkem je výborné druhé místo sestavy, která hrála společně vůbec poprvé. Navíc 3 hráčky házenou nikdy předtím nehrály. V tomto mimořádně úspěšném školním roce má naše škola ve sportovních míčových hrách už šesté medailové umístění (basketbal - dívky, volejbal – obě kategorie, 2x florbal - chlapci). Zřejmě dobrý oddíl. Pochvalu zaslouží všechny dívky bez rozdílu.

Děkujeme za vynikající reprezentaci školy.     

           

Soupiska:

Tereza Váňová, Tereza Svobodová, Natálie Holečková, Viktorie Hošková (GK), Michaela Sýkorová, Lenka Bartušková, Lenka Galbavá, Nikola Dřevěná, Markéta Douchová

 

Mgr. Milan Vodička