+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Krajské finále ve florbalu SŠ - chlapci, 16. 1. 2019

Ve středu 16.1.2019 se florbalový tým SSŠMEP jako vítěz okresního kola přesunul do Sportovní haly v Teplicích Na stínadlech, kde se konalo Krajské kolo středních škol. Na turnaj bohužel nemohly dvě důležité opory, které v úterý večer pro tento turnaj neuvolnil jejich hokejový klub.

Turnaje se zúčastnilo celkem 7 středních škol z jednotlivých okresů Ústeckého kraje. Hrálo se ve dvou skupinách, náš tým byl nalosován do tříčlenné skupiny B. Soupeři ve skupině byly týmy Gymnázia v Žatci a SPŠ Ústí nad Labem. V prvním zápase jsme porazili SPŠ ÚL, ale v druhém zápase jsme podlehli po vyrovnaném průběhu Gymnáziu Žatec, když jsme rozhodující gól dostali při hře bez gólmana. Při stejném počtu bodů rozhodovalo skóre a my jsme o tuto jedinou branku skončili ve skupině až třetí. Vzhledem k tomu jsme museli ve čtvrtfinále porazit velkého favorita - Gymnázium Kadaň. Tohoto soupeře se chlapcům podařilo těsně porazit a postoupili jsme mezi nejlepší 4 týmy kraje. V semifinále jsme znovu narazili na tým SPŠ Ústí nad Labem, bohužel se nám nepodařilo zopakovat vítězství ze skupiny. Tým z Ústí nad Labem hrál s čistou hlavou, jeho drobné provokace jsme psychicky nezvládli, opláceli jsme, rozhodčí nás opakovaně vylučoval a soupeř trestal. V závěrečném zápase o bronz proti Gymnáziu Žatec jsme remizovali 2:2 a o medailích musely rozhodnout až samostatné nájezdy. V nich byl náš soupeř šťastnější, proto si z Teplic odvážíme trochu smolné, ale krásné 4. místo.

Zápasy skupina B:

SSŠMEP Most : SPŠ Ústí nad Labem 1 : 0

SSŠMEP Most : Gymnázium Žatec 1 : 3

 

Čtvrtfinále:

SSŠMEP Most : Gymnázium Kadaň 2 : 1

 

Semifinále:

SSŠMEP Most : SPŠ Ústí nad Labem 0 : 4

 

Zápas o 3. místo:

SSŠMEP Most : Gymnázium Žatec 2 : 3 (SN)       

Celkově skvělé 4. místo SSŠMEP

           

Soupiska:

Ondřej Soukup ©, Tomáš Barna, Jan Stolín (GK), Josef Kitzberger, Robert Bártek, Daniel Jouza, Dan Bartoš, Jaroslav Fišer, Lukáš Stehlík

Děkujeme za vynikající reprezentaci školy.  

 

Mgr.Milan Vodička