+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

4. zápas Juniorské volejbalové ligy, 24. 3. 2023

V pátek ráno jsme v domácí odvetě JVL smíšených týmů vyzvali opět tradičního soupeře, tým Gymnázia Most.

Více než dvě hodiny se tentokrát hrál překrásný volejbal. U obou týmů bylo znát výrazné zlepšení oproti podzimnímu utkání. Páteční tréninky se na naší hře začínají projevovat, hráči si více věří, vědí o sobě, pomáhají si. Z týmu je cítit kamarádská atmosféra, ale i zodpovědnost a radost ze hry.

Kromě druhého setu se na palubce opět odehrávala tradiční přetahovaná o každý bod a stejně jako na podzim, i tentokrát utkání skončilo těsným vítězstvím silného soupeře. V závěrečném zkráceném setu jsme udrželi stav až do stavu 12:12, pak už ale bodoval jen soupeř. To nevadí, pro mne je důležitá samotná předvedená hra a to, že se můžeme důstojně měřit i s týmy ze silných škol. Předvedená hra se musela líbit všem divákům, kteří do tělocvičny tentokrát v hojném počtu přišli. Děkujeme za jejich podporu, vážíme si jí. A díky také několika děvčatům z 1. ročníku za pomoc. 

Průběh setů: 25:22, 13:25, 17:25, 25:23, 12:15

Soupiska: Dana Mádlová ©, Daniela Heinzová, Lucie Říhová, Lucie Vovesná, Filip Tajmr, Dominik Flekač, Volodymyr Vitko, David Bělina, Tomáš Tran, Nikita Bezrodnii

Mgr. Milan Vodička