+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Okresní kolo v basketbalu - chlapci, 10. 11. 2022

Ve čtvrtek 10.11.2022 se omlazený basketbalový tým SSŠMEP pokusil zabojovat o obhajobu loňského vítězného tažení Okresním kolem v basketbalu ve Sportovní hale Most.

Turnaje se letos zúčastnilo 10 škol. Kromě většího počtu přihlášených týmů se podle mého názoru zvýšila i kvalita hry jednotlivých týmů.

Naši kluci byli nalosováni do čtyřčlenné skupiny A se SŠDVS Most, Educhem Meziboří a SPŠ a SOŠGS Most. V prvním zápase kluci porazili Educhem výsledkem 12:5, ve druhém zápase zvítězili nad SPŠ a SOGS Most 11:7. V závěrečném zápase ve skupině mezi neporaženými týmy bohužel podlehli SŠDVS 6:9 a s turnajem se rozloučili.

Nepostoupení ze základní skupiny hodnotím jako neúspěch, i když je potřeba přiznat, že jsme v rozhodujícím zápase měli velký ranec smůly a neproměnili jsme nejméně 3 jasné příležitosti ke skórování do otevřené obrany. Podle mého jsme doplatili na nervozitu a snahu některých hráčů vzít to tzv.“na sebe“. Kolektivnější pojetí a lepší komunikace by nám slušely víc. Chlapci si určitě za předvedený výkon zasloužili lepší výsledek.

Soupiska :

David Bělina, Sam Beneš, Patrik Šindelář, David Stanko, Pavel Chotěborský, Nikola Chotěborský, Jaroslav Levý, Denis Chudomel, Daniel Kozikowski, Matěj Cihlář