+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Vánoční dílny a vánoční volejbalový turnaj, 22. 12. 2022

Poslední den před vánočními prázdninami jsme si ve škole udělali vánoční pohodu s tradičními vánočními dílnami.

Tentokrát se do jejich organizace pustili samotní žáci. Žáci si v pohodové atmosféře tvořili svícny, perníčky či ozdoby - prostě tu vládlo pohodové vánoční dopoledne :)

Po dlouhých 7 letech jsme také navázali na dávnou tradici vánočních turnajů v mixu. Společně s populárním Vánočním jarmarkem se v tělocvičně školy konal v pořadí již desátý Vánoční turnaj smíšených třídních týmů. Celkem do akce nominovalo svůj tým celkem 6 tříd (1.A, 1.B, 2.A, 2.B, 3.B – Skřítkové z Vodouchovo údolí, 4.B s dívkami z 2.B). Družstva byla den před turnajem rozlosována do dvou skupin. Ve skupině hrály týmy každý s každým a do čtyřčlenného semifinále se probojovaly týmy z 1. a 2. místa. Ze skupiny A postoupily 3.B a 1.B, ze skupiny B postoupily 4.B a 1.A.

V prvním semifinále zvítězil tým 3.B nad 1.A 20:10, ve druhém semifinále porazil tým 4.B družstvo 1.B stejným výsledkem. V zápase o 3. místo překvapivě porazila parta z 1.A sporťáky z 1.B jednoznačně 20:11. Ve finále si vítězství po právu zajistil tým 4.B (doplněný o hráčku z 2.B), který ve finále přehrál Skřítky z Vodouchovo údolí. Gratulujeme vítězům. Turnaje se aktivně zúčastnilo 37 žáků, celkem bylo odehráno 10 napínavých zápasů. Během turnaje nedošlo k žádnému zranění. Potěšilo nás, že turnaj přilákal řadu dalších žáků, kteří přišli povzbudit svůj tým.  Za rok na shledanou pod vysokou sítí.