+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

V pátek 14.11.2022 se naše škola po pěti letech znovu vrátila do atraktivní Juniorské volejbalové ligy SŠ Mostecka. Tradiční soutěž volejbalových mixů, pořádaná Gymnáziem T.G.M. v Litvínově stále má velkou přitažlivost.

V tělocvičně školy proběhl náš první zápas čtyřčlenné mostecké skupiny. Hostili jsme nečekaně silný tým SŠDVS Most. Zde je mé stručné hodnocení:  Po prvním snadno získaném setu jsme ztratili bojovnost a kolektivní pojetí. Ze zápasu se stala nervózní přetahovaná, plná chyb, nepřesností, nečistých míčů a dohadování. A začali jsme prohrávat. Vytratila se lehkost, souhra, soustředění. Riskované servisy končily v autu. To vše z nedostatku tréninku. A je poctivé uznat, že soupeř předvedl místy velmi dobrý volejbal. Využíval velkou výškovou převahu a na síti dominoval. Modrožlutí hráli v tomto složení úplně poprvé. A přestože máme vynikající individuality, bude nějakou dobu trvat, než začne týmová chemie fungovat. Téměř prohraný třetí set jsme naštěstí v koncovce otočili několika vydařenými servisy, ale čtvrtý set bohužel jasně získal soupeř. Zápas se rozhodoval v tiebreaku. V něm jsme s velkým štěstím dokázali díky větší bojovnosti vyhrát nejtěsnějším poměrem 15:13. Naše první dva vydřené body do tabulky. Cením si toho, že jsme porazili silného soupeře, i když se nám hra nedařila. To nám může dodat více klidu. Ale podle mého názoru nás může posunout pouze poctivý pravidelný trénink. Uvidí se, na co to bude nakonec stačit.

Děkujeme za výbornou reprezentaci školy.   

           

SSŠMEP Most : SŠDVS Most 3 : 2

Sety: 19, -18, 24, -15, TB 15:13

 

Soupiska Šmepky:

Pavlína Červenková, Daniela Heinzová, Dana Mádlová, David Bělina, Tomáš Tran, Tomáš Zpěvák (všichni 3.B), Dominik Flekač, Filip Tajmr (oba 4.B).

 

Mgr. Milan Vodička