+420 476 709 580 soukrmark@sssmep.cz Po-Pá: 6:30 - 14:30
image
image
image
IT.jpeg
Bill Gates
"Většina přelomových událostí ...
je ještě stále před námi."
Staň se jejich součástí a podílej se na vývoji
světa, ve kterém žiješ.
MCR.jpeg
"Kdo se doma nikdy
neujal poutníka,
až v cizině pozná,
jak jsou hostitelé vzácní ..."
čínské přísloví
SMM.jpeg
"Pane, proč jste tu tak sám?"
Dokonalý sportovní výkon potřebuje dokonalé zázemí.
previous arrow
next arrow

Krajské finále SŠ v basketbalu - dívky, 21. 11. 2019

 

Dívky SSŠMEP Most jako vítězky Okresního kola v basketbalu SŠ dostaly poprvé v historii možnost si ve čtvrtek 21. 11. 2019 zahrát v Krajském finále Ústeckého regionu a změřit síly s týmy dalších pěti okresů. Turnaj se letos v tělocvičně SPŠHS v Litoměřicích.

Z Mostu tým musel vyjíždět již po šesté hodině ráno a absolvovat dvouhodinovou cestu autobusem, vlakem, pěšky. Neměli jsme žádné vysoké ambice. Holky jely na turnaj s cílem zahrát si a pokusit se uhrát s každým týmem alespoň několik bodů. Obrovské síle soupeřek z velkých státních škol z Ústí, Chomutova, Děčína nebo Litoměřic se zkušenými registrovanými basketbalistkami, jednoduše nemohl náš mladý tým konkurovat. Naprostou většinu našeho týmu tvořily dívky, které s basketem přicházejí do styku pouze v hodinách TV a v základu týmu byly jen dvě basketbalistky. Proto považuji za obrovský úspěch, že ani v této společnosti se naše holky neztratily a dokonce porazily v neskutečném zápase o 5. místo tým státního Gymnázia Teplice. A nic nemůže zkazit to, že ostatní zápasy holky prohrály.  Na této úrovni je páté místo naší školy doslova splněný sen. Celkovým vítězem KF se stal podle očekávání s obrovskou převahou tým Gymnázia Chomutov, s týmem nabitým vynikajícími basketbalistkami.

Děkuji děvčatům za bojovný výkon a vynikající reprezentaci školy

           

Soupiska:

Michaela Sýkorová, Nikola Strádalová, Dominika Jursíková, Ivana Hornová, Michaela Potroková, Karina Sysova, Lenka Galbavá, Markéta Douchová, Kateřina Loukotová, Diana Reichelová, Vanesa Nikolovová

 

Mgr. Milan Vodička